Mi az a drenáló testtekercselés?

Mi az a drenáló testtekercselés? 

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit a vendégeinktől kapunk: mi az a drenáló testtekercselés. Néhány gyors online keresés azt mutatja, hogy sok nő arról beszél, hogy egy egyszerű kezelés hogyan javította a narancsbőr és a vízvisszatartás problémáját. De tényleg működik?

A cellulit és a vízvisszatartás nagyon gyakori problémák, amelyekkel sok nő életkorától, etnikai hovatartozásától vagy edzettségi szintjétől függetlenül szembesül élete során.

  • Vízvisszatartás: A mikrokeringés megváltozása miatt az erek nem képesek felszívni a felesleges folyadékokat és méreganyagokat, amelyeket el kell távolítani, ami pangást okoz. Ebben a stádiumban a bőr duzzadtnak és szivacsosnak (ödémának) és vörösesnek tűnik, enyhe nyomás hatására a terület azonnal kifehéredik. Ebben a szakaszban elengedhetetlen, hogy azonnal cselekedjünk, hogy megakadályozzuk a progresszióját és a cellulittá válását.
  • Cellulit: Gödröcskék vagy dudorok formájában jelenik meg a bőrön, és általában a combon, a fenéken és a hason jelentkezik. Ezt a „gödrös” hatást az okozza, hogy a normál zsír rászorul a bőr felszíne alatti normál kötőszöveti sávokra. Bár egyáltalán nem káros az egészségre, a narancsbőr megjelenése negatív testképet kelthet.

A testtekercselés igazi esztétikai kezelés, amelyet általában a lábakon, fenéken és a hason végzünk. Víz-só oldattal átitatott szövet kötszereket használunk. Nyilvánvalóan ez nem a klasszikus konyhasó, hanem a bőrre gyakorolt ​​jótékony hatásairól híres tengeri só.

Mire való a drenáló testtekercselés?

A kötszerek ideálisak a vízvisszatartás és a cellulitisz kezelésére, emellett számos jótékony hatásuk van a bőrön.
A testtekercselés hatásai

1.CSÖKKENTI ÉS MEGELŐZI A NARANCSBŐRT

A tengeri sókötésben lévő ásványi anyagok javítják a bőrsejtek anyagcseréjét, és fokozzák a véráramlást azokon a területeken, ahová felhelyezzük. Ily módon a tengeri só nemcsak a bőr hidratáltságának fokozását serkenti, hanem csökkenti a narancsbőrt és megakadályozza annak megjelenését.

2. BÚCSÚ A VÍZVISSZATARTÁSNAK

Mint tudjuk, a só visszatartja a vizet, ezért érdemes minél kevesebbet fogyasztani belőle, hogy elkerüljük a felesleges folyadék felhalmozódását. De éppen e folyadékvonzó képessége miatt kiváló szövetséges a vízvisszatartás ellen, ha a bőr felszínén alkalmazzák. Valójában a tengeri só ozmózis útján fejti ki hatását a bőrön, folyadékot hozva a felszínre, amelyet a szövetkötések felszívnak.

3. VISSZAÁLLÍTJA IZMOKAT

A tengeri só egyik legkevésbé várt, de legmeglepőbb előnye a fájdalomcsillapító tulajdonsága. Ez a fajta só enyhíti az izomfájdalmakat, köszönhetően a magas koncentrációjú nátriumnak és bromidnak, amelyek ismert gyulladáscsökkentők. Ezek az ásványi anyagok segítenek ellazítani az izmokat és ellazítják a testet.

A tengeri só enyhíti a krónikus reumás betegségeket is. Ezek közé tartozik a rheumatoid arthritis, a térdízületi gyulladás és az ízületi gyulladás, hogy csak néhányat említsünk.

4. MÉREGTELENÍTŐ HATÁS

Mindannyiunknak el kell távolítania a méreganyagokat, és a sós pakolások nagyon hatékonyak erre a célra. A kötés alkalmazásakor mindenféle méreganyagot felszív a bőrből. Ide tartoznak az elhalt sejtek, a faggyú és más szennyeződések, amelyek a bőr pórusaiban találhatóak. Ezáltal puhább és simább bőrt is garantál.

 

  • A lábak azonnal könnyebbek lesznek.
  • Láthatóan csökkenti a vízvisszatartást.
  • Csökkentett cellulit.
  • A has feszesebb az első kezelés után.

 

A jó eredmények eléréséhez 7-10 kezelés szükséges. Már az első néhány alkalomtól fogva érezhető és látható lesz az eredmény a kezelt területeken.

 

Kiváló eredményeket érhetünk el Nyirokmasszázs és a ThermikShape kozmetikai gépekkel kombinálva.

ItalianDesign 3az1ben nyirokmasszázs gép

ThermikShape