ItalianDesign 3az1ben nyirokmasszázs gép

beautyshape-nyirokmasszázsgep

Az ItalianDesign 3az1ben nyirokmasszázs gép a vízvisszatartás és a narancsbőr ellen (is)

VÍZVISSZATARTÁS
A vízvisszatartás széles körben elterjedt probléma.
Gyakran a helytelen életmód miatt a szervezet túl sok folyadékot gyűjt, amit felhalmoz a szövetek között. 
Ennek következtében merev, duzzadt, elnehezült érzés keletkezik a lábakban.

CELLULIT
A cellulit vagy közismertebb nevén "narancsbőr" jelen van
a nők körében, sőt sokszor a sovány nők körében is.
Különösen a fenék és a comb zsíros szubkután elváltozása jellemzi.
Mikrokeringési zavarok és funkcionális változások az erekben.

beautyshape-nyirokmasszázs3

MI A NYIROKMASSZÁZS?


A nyirokmasszázs gyógyászati, de mindenekelőtt esztétikai kezelés, amely javítja a keringési rendszer és a nyirokrendszer működését. A keringési rendszer és a nyirokrendszer jobb működése segíti a szervezetben keringő mérgező anyagok természetes kiürülését. Sok dedikált útmutató írja le a hullámmasszázst nyirokelvezetési technikaként. Úgy tervezték, hogy csökkentse a vízvisszatartást és elősegítse a nyirok áramlását az erekben, így elkerülhető a pangás a test egyes területein (általában a végtagokon).

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ez a kezelés egy olyan kozmetikai gép alkalmazását jelenti, amely lehetővé teszi a kezelendő testrészeket körülölelő adott tartozékok (applikátorok) szakaszos és szekvenciális felfújását.
A BeautyShape nyirokmasszázs gépének célja a testen belüli folyadékszállítás elősegítése, a vénás keringés normalizálása és a nyirokpangás megszüntetése: így a keringési rendszer és a folyadékelvezetés nyilvánvaló javulása ellensúlyozza a fáradt, duzzadt és nehéz lábakat, növeli a bőr rugalmasságát.
BShape kozmetikai gép

3 technológia a globális szépségért


Az ItalianDesign 3az1ben nyirokmasszázs gép a legújabb generációs innovatív technológia, amely megsokszorozza a klasszikus nyirokmasszázs eredményeit azáltal, hogy két másik innovatív technikával kombinálva képes hatni még közvetlenebb és hatásosabb módon a kritikus területekre. Valójában a BeautyShape 3az1ben nyirokmasszázs gép a klasszikus nyirokmasszázst ötvözi az infravörös sugarak szinergiájával és az elektrostimulációval, amelyek szekvenciálisan aktiválhatók hővezetéssel a kezelt területeken, egyúttal tonizálva a bőr lazaságát.

1. Nyirokmasszázs

A karok, lábak és hasi terület mechanikus stimulációja révén a  nyomásterápiás kezelés valódi kontrollált kompressziós masszázst végez, nyirokelvezetést valósít meg, és ellensúlyozza a vízvisszatartást és a cellulitist. Ennek a kezelésnek köszönhetően a szervezet könnyebben eltávolítja a szervezetben lévő méreganyagokat és salakanyagokat.

2. Elektrostimuláció

Ez a technológia elektromos impulzusokon keresztül stimulálja a test bizonyos pontjait, ami a zsírsejtek csökkenését, a szövetek tonizálását és vaszkularizációját okozza. Ily módon az elektrostimulátor elektromos impulzusai közvetlenül elérik az izommotoros lemezeket, jól lokalizált, körülírt és abszolút specifikus stimulációt hajtva végre.
Hatások:
a test izmainak tonizálása és feszesítése;
a méreganyagok fokozott eltávolítása, a nyirokelvezetés serkentése.

3. Infravörös

Az infravörös mikrovaszkulocinetikus hatású, vagyis növeli a bőrfelületet átöblítő vér mennyiségét a kis artériás és vénás erek aktivitásának növelésével. A kezelés általános felmelegedést generál, ennek következtében a testhőmérséklet emelkedése a méreganyagok eltávolításával és a mikrokeringés fokozódásával.

beautyshape-nyirokmasszázs2

AZONNALI HATÁSOK MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN


A BeautyShape nyirokmasszázs gép nem invazív kezeléssel rövid időn belül látványos eredményeket érhetünk el azáltal, hogy jelentősen javítjuk a kezelt testrészek megjelenését. VALÓBAN: • Küzd a cellulit tökéletlenségei ellen • Átalakítja, feszesíti és újradefiniálja a kezelt testrészeket • Elősegíti az izomtónus helyreállítását • Csökkenti a lábak duzzanatát és fáradtságát • Ellensúlyozza a vízvisszatartást és a helyi zsírlerakódásokat • Elősegíti a fogyást • Ösztönzi a mérgező anyagok szervezetből történő eltávolítását • Javíthatja a bőr oxigénellátását, a vér- és nyirokkeringést • Helyi és széles körben elterjedt ödéma kezelése Azonnali jó közérzet biztosítása!
beautyshape-nyirokmasszázsgep2

 

BeautyShape nyirokmasszázs gép lehetővé teszi, hogy sikeresebb legyen a szépségszalonod!