ThermikShape

Tudományos kutatások eredményeként született módszer a szelektív hőhullámok jótékony hatásának ötvözésére, amely kiváló hatással van az arcra és a testre egyaránt.

ThermikShape fokozza a kollagén és elasztin termelődését, fokozza a helyi mikrokeringést, a sejtanyagcsere fejlődését, a bőr tónusát és az izomtrofizmust, emellett erős gyulladáscsökkentő.

A technológiánk nagy előnye, hogy nincs korhatára a használatának, mivel nincs biofizikai ellenjavallata (áldott állapotban lévő hölgyeken is alkalmazható).

Miért a ThermikShape, amely a FIR technológiával működik?
ThermikShape az életminőséget javító technológia
A TERMÉSZETES rendszer előnyeit élvezi, amely képes felvenni a harcot a leggyakoribb patológiákkal, és képes AZONNAL javítani a vendég állapotán!

Minden élőlény ki van téve a nap elektromágneses sugárzásának.

Az infravörös sávban a távoli infravörös sugarak vagy a hosszú infravörös sugarak az egyedüliek, amelyek kizárólag hő formájában továbbítják az energiát. Az emberi test amellett, hogy elnyeli a hosszú infravörös sugarakat (FIR), bizonyos mennyiséget ki is bocsáthat belőlük.

A jótékony hatásai miatt évezredek óta használt infravörös hősugárzás hullámhossza az elektromágneses spektrumban 750 nm–100 μm, frekvenciája pedig 400 THz–3 Thz.

A FIR technológia garantálja a hő mély behatolását, amely egyenletesen sugárzik, és az egész testre jó hatással van.

A ThermikShape előnyei:

-A vér higítása a keringés javulásával és ennek következtében a szövetek oxigénellátásának fokozódásával

-Fokozott mikrokeringés

-A felesleges folyadékok elvezetése

-A toxinok eltávolítása

-Antioxidánsok, kollagén, elasztin és hialuronsav termelése és a sejtek öregedésének lassítása

-A sejtek anyagcseréjének fokozása a cellulitisz foltok csökkentésével

-Izomösszehúzódások ellazítása

A technológia automatikusan azonosítja és szabályozza a szervezet által kibocsátott infravöröst a különböző kezelt területeken, szelektíven változtatva az intenzitást, vagyis az egyes területek igényeitől függően.

Az ödéma, a kiszáradás, az anyagcsere-mérgezés és a korai öregedés elleni többcélú kezelés fontos és egyedülálló módszere, amely alkalmas az arc és a test alakjának és szépségének újraformálására is.

• Arc lifting műtét nélkül
• Öregedésgátló 
• Alakformálás
• Sejtödéma csökkentés
• Zsírcsökkentés
• Bőr tonizálása
• Izomtónus
ThermikShape az elérhető legújabb és leginnovatívabb bőr- és izomtónusos technológiát képviseli.
Az ősi intuíciók (hő) és a modern kutatások (infravörös) egyesüléséből született meg ez a szelektív infravörös hőhullámokkal végzett kezelési berendezés az arc és a test számára. A ThermikShape lehetővé teszi, hogy a kezelésből maximálisan kihasználja a szelektív infravörös A emissziót szelektív hőhullámokkal kombinálva, ami a sejtmetabolizmus fokozódásához és ennek következtében az elasztintermelés növekedéséhez vezet, sőt, a ThermikShape nemcsak a test tonizálására, hanem az arcra is ideális, szimulálja az arcplasztika hatását, anélkül, hogy invazív műtétre lenne szükség.
Tökéletes a ráncok csökkentésére, öregedésgátló képességeivel tónusos és ragyogó megjelenést kölcsönöz.
 
MADE IN ITALY - BeautyShape® technológia