Lézeres szőrtelenítés munka protokollja

Bemutatjuk a lézeres szőrtelenítés munka protokollját, amelyet lépésről lépésre készítettünk, hogy a munkamenet kifogástalan legyen:

  • TISZTÍTÁS: amely segíti a kezelendő terület optimális előkészítését.

  • TAKARÁS/FEDÉS: Nagyon fontos, hogy minden tetoválást és anyajegyet, beleértve az ajakkontúrt is, fehér ceruzával izoláljunk és védjünk, mivel ezeken a területeken nem szabad lézert használni.

  • 2. FEDÉS: A jobb védelem biztosítása érdekében fehér ragasztókorongokkal is takarhatjuk az adott területet.

  • FELOSZTÁS: A kezelendő területeket ezután fel kell osztani fehér ceruzával, és nem túl nagy részeket kell létrehozni.

  • ALKALMAZÁS: Osszunk el bizonyos mennyiségű gélt az érintett területen. Ezzel segítve a kezelőfej csúszását.

  • VÉDELEM: Tökéletesen szigeteljük el az emitter területét átlátszó fóliával, hogy ne érintsük közvetlenül a vendég bőrét, biztosítva a tökéletes higiéniát.

  • ELTÁVOLÍTÁS: Távolítsuk el az összes gélréteget a területről (amely nem használható újra), majd figyeljünk a terület alapos tisztítására.

  • 2. ELTÁVOLÍTÁS: Távolítsunk el néhány szőrszálat a kezelt területről, hogy megmutassuk a vendégnek a kezelés hatékonyságát, mivel a szőrszálakat fájdalom nélkül eltávolíthatjuk.

 

A csúcstechnológiás szőrtelenítő gépeink, a legmodernebb dióda lézerek 2 év garanciával, nemcsak a gépre, hanem magára a kezelőfejre is!
Lézereink kiváló klinikai hatékonyságot és magas biztonsági színvonalat garantálnak.
Erőteljes, fejlett, ikonikus.
A BeautyShape Sophistiqué a referencialézer, amely a kiválóság új szintjére emeli a szépségközpontokat. A lézeres szőrtelenítés napjainkban az egyik legkeresettebb kezelés. Ezért azok a szépségszalonok, akik exkluzív szolgáltatást szeretnek nyújtani, csakis a BeautyShape Sophistiqué -3 hullámhosszú- Dióda Lézert választották.

BeautyShape TripleWave 3 hullámhosszú dióda lézer állandó hőmérsékletű hűtőmodulja 20-25 fokon tartja a hőmérsékletet, ami biztosítja a víz folyamatos működését 48 órán keresztül, megállás nélkül.
A fejlett TEC és zafír kontakt hűtési technológia segítségével a terminál hőmérsékletét 5 ° C alá szabályozzák, és a bőr megfelelően lehűl a szőrtelenítés során.

 

FREEZING EFFECT:

Fejlett hűtőrendszerrel rendelkeznek, amely kényelmessé teszi a dióda lézeres szőrtelenítés élményét, védelmet nyújtva a bőrnek, és kiemeli a kezelés eredményét.

3hullámhosszú diódalézer – BeautyShape TripleWave

BeautyShape Sophistiqué Dióda Lézer