Lézeres szőrtelenítés munka protokollja

Bemutatjuk a lézeres szőrtelenítés munka protokollját, amelyet lépésről lépésre készítettünk, hogy a munkamenet kifogástalan legyen:

  • TISZTÍTÁS: amely segíti a kezelendő terület optimális előkészítését.

  • TAKARÁS/FEDÉS: Nagyon fontos, hogy minden tetoválást és anyajegyet, beleértve az ajakkontúrt is, fehér ceruzával izoláljunk és védjünk, mivel ezeken a területeken nem szabad lézert használni.

  • 2. FEDÉS: A jobb védelem biztosítása érdekében fehér ragasztókorongokkal is takarhatjuk az adott területet.

  • FELOSZTÁS: A kezelendő területeket ezután fel kell osztani fehér ceruzával, és nem túl nagy részeket kell létrehozni.

  • ALKALMAZÁS: Osszunk el bizonyos mennyiségű gélt az érintett területen. Ezzel segítve a kezelőfej csúszását.

  • VÉDELEM: Tökéletesen szigeteljük el az emitter területét átlátszó fóliával, hogy ne érintsük közvetlenül a vendég bőrét, biztosítva a tökéletes higiéniát.

  • ELTÁVOLÍTÁS: Távolítsuk el az összes gélréteget a területről (amely nem használható újra), majd figyeljünk a terület alapos tisztítására.

  • 2. ELTÁVOLÍTÁS: Távolítsunk el néhány szőrszálat a kezelt területről, hogy megmutassuk a vendégnek a kezelés hatékonyságát, mivel a szőrszálakat fájdalom nélkül eltávolíthatjuk.

 

A BeautyShape TripleWave dióda lézer az egyik legteljesebb és technikailag legfejlettebb rendszer sok más technológiához képest.

A progresszív szőrtelenítést szolgáló BeautyShape TripleWave innovációjának szíve a kezelőfejben rejlik. 2000 W nagy teljesítményű lézerenergia, mellyel a legjobb szőrtelenítés érhető el.

A lézerhullámot a szőrszál melaninja elnyeli, hővé alakul, megemeli a hőmérsékletet és beindít egy természetes élettani folyamatot, amely a nem kívánt szőrszálak fokozatos eltűnéséhez vezet.

 

FREEZING EFFECT:

Fejlett hűtőrendszerrel rendelkezik, amely kényelmessé teszi a dióda lézeres szőrtelenítés élményét, védelmet nyújtva a bőrnek, és kiemeli a kezelés eredményét.

3 hullámhosszú dióda lézer – BeautyShape TripleWave