'A design a márkád csendes nagykövete' - Paul Rand
Ez pontosan igaz a BeautyShape Sophistiqué exkluzív dióda lézerünkre, hiszen nemcsak a formájában egyedülálló, hanem a kiválóság új szintjére emeli a szépségközpontodat, mert pontosan azt csinálja, amit ígér!
Ilyen egyszerű! ✨
 

A lézeres szőrtelenítés napjainkban az egyik legkeresettebb kezelés. Ezért azok a szépségszalonok, akik exkluzív szolgáltatást szeretnek nyújtani, csakis a BeautyShape Sophistiqué -3 hullámhosszú- dióda lézert választották.

Erőteljes, fejlett, ikonikus.

A BeautyShape Sophistiqué dióda lézer,  (Magyarországon egyedülállóan) 3000W-os kezelőfejjel rendelkezik!

 

 

Alex 755 nm hullámhossz

Az Alexandrit Hullámhossz erőteljesebb energiaelnyelést biztosít a melanin kromoforon keresztül, így a szőrtípusok és színek legszélesebb skálájára alkalmas - különösen a világos színűekre-. A felületesebb behatolásnál a 755 nm-es hullámhossz a szőrtüsző kidudorodását célozza meg, ami különösen hatékony a felületesen beágyazott szőrzeteknél, például a szemöldök és a felső ajak területén.

Dióda 808 nm hullámhossz

A lézeres szőrtelenítés klasszikus hullámhossza, a 808 nm-es hullámhossz mély behatolást biztosít a szőrtüszőbe magas szintű átlagos teljesítménnyel, magas ismétlési gyakorisággal és nagy, 2 cm-es foltmérettel a gyors kezelés érdekében.

A 808 nm-es hullámhossz mérsékelt melanin abszorpciós szinttel rendelkezik, így biztonságos a sötétebb bőrtípusok számára. Mély behatolási képessége a szőrtüsző dudorát és gumóját célozza meg, míg a mérsékelt szöveti mélységű behatolás ideálissá teszi a karok, lábak, arcok és szakáll kezelésére.

YAG 1064 nm hullámhossz

A YAG 1064 nm hullámhosszt alacsonyabb melanin felszívódás jellemzi, így fókuszált megoldás a sötétebb bőrtípusokra. Ugyanakkor az 1064 nm a legmélyebb behatolást kínálja a szőrtüszőn, lehetővé téve, hogy megcélozza a hagymát és a papillat, valamint kezelje a mélyen beágyazott hajat olyan területeken, mint a fejbőr, a kargödör és a szemérem.

A magasabb hőmérsékletet generáló nagyobb vízfelvétel mellett az 1064 nm-es hullámhossz beépítése növeli a lézeres kezelés termikus profilját a leghatékonyabb szőrtelenítés érdekében.

Amerikai eredeti import
A BeautyShape Sophistiqué dióda lézer az Original American Coherent lézertechnológia révén az eredeti rudakat alkalmazzuk a lézergenerátorban, hogy biztosítsuk a stabil és elegendő teljesítményt. A kiváló minőségű rudak garantálják a lézer szuper hosszú élettartamát.

Cserélhető, mágneses csatlakozású tip-fejek

A mágneses csatlakozás elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a legtöbb nem szándékos szétkapcsolásnak, így biztosítva a kezelés biztonságos és tökéletes lefolyását.

 

Innovatív kezelőfej cserélhető tippekkel, a precíz, biztonságos, gyors és hatékony munkavégzés érdekében, minden kezelendő területen.

 

Dióda lézerünk hűtési technológiája:

Az erős TEC hűtési technológiának köszönhetően nincs fájdalom, kényelmesebb kezelést biztosít a vendégnek és garantált eredményeket ad.

A kezelőfej eléri a -16°C-ot is.

A BeautyShape Sophistiqué dióda lézer minőségét a német TÜV hagyta jóvá, és megkaptuk az FDA jóváhagyását is!

2 év (!) garanciát vállalunk nemcsak a gépre, hanem magára a kezelőfejre is!