3hullámhosszú diódalézer – BeautyShape TripleWave

beautyshape-triplewave-diódalézer.3
BeautyShape TripleWave 3 hullámhosszú dióda lézer

 

BeautyShape TripleWave 3hullámhosszú dióda lézer

755nm+808nm+1064nm

SZUPER RÖVID PULZUSIDŐTARTAM - SZUPER HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Alex 755 nm hullámhossz

Az Alexandrit Hullámhossz erőteljesebb energiaelnyelést biztosít a melanin kromoforon keresztül, így a szőrtípusok és színek legszélesebb skálájára alkalmas - különösen a világos színűekre-. A felületesebb behatolásnál a 755 nm-es hullámhossz a szőrtüsző kidudorodását célozza meg, ami különösen hatékony a felületesen beágyazott szőrzeteknél, például a szemöldök és a felső ajak területén.

Dióda 808 nm hullámhossz

A lézeres szőrtelenítés klasszikus hullámhossza, a 808 nm-es hullámhossz mély behatolást biztosít a szőrtüszőbe magas szintű átlagos teljesítménnyel, magas ismétlési gyakorisággal és nagy, 2 cm-es foltmérettel a gyors kezelés érdekében.

A 808 nm-es hullámhossz mérsékelt melanin abszorpciós szinttel rendelkezik, így biztonságos a sötétebb bőrtípusok számára. Mély behatolási képessége a szőrtüsző dudorát és gumóját célozza meg, míg a mérsékelt szöveti mélységű behatolás ideálissá teszi a karok, lábak, arcok és szakáll kezelésére.

YAG 1064 nm hullámhossz

A YAG 1064 nm hullámhosszt alacsonyabb melanin felszívódás jellemzi, így fókuszált megoldás a sötétebb bőrtípusokra. Ugyanakkor az 1064 nm a legmélyebb behatolást kínálja a szőrtüszőn, lehetővé téve, hogy megcélozza a hagymát és a papillat, valamint kezelje a mélyen beágyazott hajat olyan területeken, mint a fejbőr, a kargödör és a szemérem.

A magasabb hőmérsékletet generáló nagyobb vízfelvétel mellett az 1064 nm-es hullámhossz beépítése növeli a lézeres kezelés termikus profilját a leghatékonyabb szőrtelenítés érdekében.

beautyshape-triplewave-diódalézer-kép7
beautyshape-triplewave-diódalézer-kép8

 Az USA-ból importált koherens, stabil lézerrúd.

A 2000 W nagy teljesítményű lézerenergiával pedig a legjobb szőrtelenítés érhető el.
 Magas megtérülés!

 Az állandó hőmérsékletű hűtőmodul 20-25 fokon tartja a hőmérsékletet, ami biztosítja a víz folyamatos működését 48 órán keresztül, megállás nélkül.
 A fejlett TEC és zafír kontakt hűtési technológia segítségével a terminál hőmérsékletét 5 ° C alá szabályozzák, és a bőr megfelelően lehűl a szőrtelenítés során.
 A frekvencia eléri a 10 Hz-et, a kezelés gyorsabb.
 A 808 nm hullámhosszú lézer a szőrtüsző pigmentek elpusztítását célozza meg.
 10-100 ms rövid impulzus a szőrtüszők fájdalommentes eltávolításának érdekében.

 A BeautyShape TripleWave dióda lézer TARTÓSAN 'elpusztítja' a szőrtüszőket.
 Az elegáns, szuperkönnyű kezelőfej kijelzője valós időben jeleníti meg a hűtési hőmérsékletet, így kényelmesebbé válik a kezelés.

 

beautyshape-triplewave-diódalézer-kép12

Gépünk minőségét a német TÜV hagyta jóvá, és megkaptuk az FDA jóváhagyását is!

beautyshape-triplewave-diódalézer-kép11

Az innovatív BeautyShape TripleWave diódalézer alkalmas az arc és a test minden részére, minden bőr és szőrtípusra egyaránt!

A kezelőfejre 2 év garanciát biztosítunk, korlátozás nélküli lövésszámmal.