Dióda lézeres szőrtelenítés

Dióda lézeres szőrtelenítés

A nem kívánt szőrzet olyan probléma, amely elől nem menekülhetünk.
A gyantázás és az epilátorok átmenetileg megoldják a problémát, de nem mellékhatások nélkül.

Ez az oka annak, hogy a borotva ötletét elvetve egyre több nő folyamodik lézeres szőrtelenítéshez: a lézerrel a szőrszálakat fokozatosan csökkentik, amíg teljesen eltűnik, anélkül, hogy fennállna a folliculitis és a benőtt szőrszálak veszélye.

A dióda lézeres szőrtelenítésben alkalmazott hatékony fejlett technológiának köszönhetően a test minden területén elvégezhető és minden fototípusra hat.

Minden fototípusú bőrön alaklmazható
A régi, fényforrásos technológiát alkalmazó epilátorrendszereknél javasolt, hogy a forró hónapok alatt ne végezzünk tartós szőrtelenítést, elsősorban a bőr foltosodásának elkerülése érdekében.
A dióda lézerrel azonban nincs ilyen kockázat: a lézeres szőrtelenítés biztonságos és hatékony az év bármely szakában és minden bőrtípuson, még a legsötétebben is!
Valójában a dióda lézer mára a nemkívánatos szőrszálaktól való megszabadulás kedvelt és legkeresettebb módszerévé vált, mert fájdalommentes és kiváló eredményeket biztosít.
A dióda lézeres szőrtelenítés minden fototípusú bőrön elvégezhető égési sérülések veszélye nélkül elvégezhető égési sérülések veszélye nélkül.
A dióda lézeres szőrtelenítés tartós megoldást kínál
A lézeres szőrtelenítésnek a hatásmechanizmusa egyszerű: a bőrön áthaladó kezelőfej tiszta fénysugarat bocsát ki, amelynek hullámhossza olyan, hogy képes áthaladni a bőrön, amíg el nem éri a hajhagymákat, amelyek így elnyelhetik azt.

A fény ezen a ponton hővé alakul a szelektív fototermolízis természetes mechanizmusának köszönhetően, amely károsítja a tüszőt, és megakadályozza annak regenerálódását, amíg az teljesen el nem tűnik.

Valójában a tüsző teljes pusztulását egy ciklus után érjük el, amelyek száma különböző tényezőktől (például a szőrzet típusától, a korábban alkalmazott szőrtelenítési módszerektől stb.) függően változik.

Hány kezelésre van szükség?
  • A lézeres kezelés néhány percig tart (kezelt zónától függően)
  • Nem kell félni: bár a dióda lézer nagyon erős, teljesen fájdalommentes
  • Átlagosan 8-12 alkalom szükséges, az egyéni kezelések gyakorisága általában 4 vagy 6/7 hetente
  • A lézeres szőrtelenítésnek nincs különösebb ellenjavallata

 

 

3hullámhosszú diódalézer – BeautyShape TripleWave

BeautyShape Sophistiqué Dióda Lézer