Minden dióda lézer egyforma?

Minden dióda lézer egyforma?

Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy minden autó egyforma.
Ami bizonyos szempontból helyes állítás abban az értelemben, hogy a Ferrari és a Trabant is arra szolgál,  hogy elvigyen A-ból a B pontba. Hasonlóképpen a dióda lézereket szőrtelenítésre használják.
A KÜLÖNBSÉG a gyorsaságban van!
Mint az autóknál: a Ferrari rövidebb idő alatt viszi el A-ból B-be, mint a még mindig lenyűgöző Trabant.
És IGEN! A nem kívánt szőrszálak eltávolítására szolgáló dióda lézerek esetében is sebességről KELL beszélni!
Mert alapvető fontosságú a hőmérsékleti paraméteren kívül, hogy a lézer a lehető legrövidebb időn belül le tudja tölteni a szükséges energiát. Egyszerű szavakkal, gyorsaságra van szükség.

Meg kell nézni, hány ezredmásodperc (ms) alatt képes felszabadítani a szükséges Joule-t. Ezenfelül a MEGFELELŐ teljesítménnyel (erő, ms-ok) rendelkező dióda lézerek KÉPESEK a FÁJDALOMMENTES, garantált eredményeket elérő kezelésekre!
Pont emiatt egy 300-500-800 wattos dióda lézer (nevezzük Trabantnak) nem tudja elérni az 1200, 1800, 2000 vagy 3000 Wattos kezelőfejjel rendelkező diódalézer sebességét  (nevezzük nyugodtan Ferrarinak).

Tehát ha még nem döntötted el, hogy melyik dióda lézert vezesd be szépségközpontodba, vagy már kiválasztottad, de nem  vagy elégedett, és kiváncsi vagy, hogy milyen paraméterekkel kell rendelkezzen egy megfelelő lézer, akkor keress minket bizalommal és segítünk, hogy Te is az alábbi képeken látható eredményeket tudd biztosítani a vendégeid számára!

 

BeautyShape Sophistiqué Dióda Lézer