MI A PRESSOMASSZÁZS?

MI A PRESSOMASSZÁZS?
A PRESSOMASSZÁZS az esztétikai területen elterjedt kezelés, amelyet örökzöldnek is nevezhetünk.

Ennek alapja az a külső nyomás, amelyet egy speciális eszköz a kliens végtagjaira és hasára gyakorol, a nyirok- és vénás keringésének javítása érdekében.

Ennek a manuális nyirokmasszázst szimuláló technológiának köszönhetően a szervezet könnyebben tudja majd kiüríteni a jelen lévő méreganyagokat és salakanyagokat, serkenti a vénás keringést és a nyirokkeringést.

Ez a technológia mindig is nagyon értékes segédeszköz volt munkánkban, lehetővé teszi az aprólékos és pontos drenázs elvégzését, stimulálva a nyirokcsomókat, levezetjük és határozottan leküzdjük az alsó végtagok ödémáját, minden tünetet és jelet, ami a narancsbőrre jellemző, mind a kezdeti fázisban, mind a már kialakult állapotban.

A vendég az első kezeléstől kezdve érzi a kezelés előnyeit, és számos esetben kombinálható, integrálható más, a szalonban jelen lévő protokollokkal.

A kezelések időtartama a vendég egyedi igényei szerint változik, de általában a 30 perces kezeléseket részesítjük előnyben.

 

FESZESSÉG, KÖNNYEDSÉG, VITALITÁS

A BeautyShape Presso egy olyan eszköz, amely a megereszkedett bőr, zsír és a vízvisszatartás okozta problémák leküzdésére, a narancsbőr csökkentésére és a test formálására készült.

A BeautyShape Presso a széles programválasztéknak köszönhetően a test minden területén képes célzott munkát végezni.

A PRESSOMASSZÁZS hozzájárul a vénás-nyirokrendszer működésének helyreállításához, elősegíti a perifériás keringést.

Elvezető tevékenységet végez, csökkenti a duzzanatot és az izomfeszültséget.

Fontos méregtelenítő és revitalizáló hatása van, javítja a szövetek oxigénellátását és megakadályozza a cellulitisz kialakulását.

 

ItalianDesign 3az1ben nyirokmasszázs gép