Létezik végleges lézeres szőrtelenítés?

Hányszor olvassuk az interneten a „végleges lézeres szőrtelenítés” kifejezést?
Szinte mindig. A valóság azonban nem ez.
Természetesen minden szubjektív és változó, de a szőr idővel visszanőhet, különösen az élet bizonyos szakaszaiban, amelyekben jelentős hormonális egyensúlyhiány áll fenn.
Emiatt szinten tartó kezeléseket is kell végezni, hogy az évek során a szőr egyre gyengüljön.
A mai legfejlettebb technológiák ellenére sem lehet végleges szőrtelenítésről beszélni!

Tudjuk, hogy a szőrnövekedésnek három szakasza van: Anagen, Catagen és Telogen (itt írtunk róla bővebben), de a lézeres szőrtelenítés csak az Anagen fázisban MŰKÖDIK.

Lássuk, miért:
Ez az a fázis, amelyben a szőr nő, melanin és keratin termelődik, amelyek meghatározzák a színét és vastagságát. A lézer éppen a melanin képződése során nyújtja a maximumot, mivel ez a pigment elnyeli a lézerimpulzusok energiáját, amely hő formájában tartósan elpusztítja a hajhagymákat.

Világos szőrön és világos bőrön van működik a BeautyShape TripleWave lézer?
Természetesen igen! Minden bőrtípuson és minden színű szőrön hatékony (kivéve a fehér).
Világos szőr esetén csak hosszabb ideig tart az eltávolításuk, mivel kevesebb melanint tartalmaznak, így kevesebb hőt nyelnek el a lézertől.

A lézeres szőrtelenítés tényleges időtartama szubjektív, de egy kezeléssorozat után általában évekig nem szabad szőrt látni.
Ahhoz, hogy tartós és eredményes legyen, jól kell elvégezni, és ugyanez vonatkozik az utókezelésre is. Hogy mi kell ehhez? Egy tényleg garantált eredményeket nyújtó MINŐSÉGI lézer, illetve a minden részletbe és titokba beavatott-tanított szépségipari szakember!