Alakformálás mesterfokon

Segíteni a vendégeknek az álomforma elérésében komoly feladat.

Az esztétikai élvezeten túl, amelyet egy karcsúbb test nyújt, a zsírfelesleg leadása korlátozza a gyulladást okozó molekulák felszabadulását az egész szervezetben.

DE MI AZ A GYULLADÁS ÉS MIÉRT ALAP DOLOG ENNEK CSÖKKENTÉSE?
Ez, a szervezet válasza egy folyamatban lévő fertőzésre, egy trauma helyreállítási kísérletére vagy a sérült szövetek hatására.

Az egészségtelen táplálkozás és a társadalmunkra jellemző mozgáshoz való rossz hozzáállása miatt már egy ideje tanúi vagyunk az alacsony szintű, nem túl sok tünetet okozó, ‘csendes’ gyulladások terjedésének, amelyek idővel krónikussá válnak.

‘Csendesnek’ nevezzük, mert nem okoz fájdalmat, és zavartalanul megy évekig vagy évtizedekig, károsítva a szívet, az agyat, az immunrendszert és végső soron bármely szervet.

A csendes gyulladás kialakulásának okai:

  • rossz étkezési szokás,
  • stresszes életmód,
  • bélműködési zavarok és ülő életmód.

EZ EGY VESZÉLYES ördögi CIKLUS.
Ha nem lépünk fel időben a gyulladást okozó zavaró tényezőkkel (a szervezettel össze nem egyeztethető étkezési szokások, mozgáshiány stb.), akkor egy ördögi kör indul el, amely rontja a gyulladásos állapotot, és ennek következtében minden további fogyás illetve alakformálás kísérletet megnehezít. Ezért fontos, hogy a gyulladást okozó zavaró tényezőket először azonosítsuk és a megfelelő kezelésekkel távolítsuk el.

BeautyShape tanács:

Az első konzultáció alkalmával mindig fordítsunk időt arra, hogy mindenekelőtt feltárjuk azokat a gyulladásos tényezőket, amelyek a (látszólag) kiegyensúlyozott táplálkozás és a meglehetősen aktív életmód ellenére is hátráltatják a testsúly csökkenését. Boncolgassuk a vendég mindennapi életének minden aspektusát, hogy a konzultáció végén világos elképzeléseink legyenek a kezelések protokolljainak összeállításában.

 

Melyik technológiával tudsz rövid idő alatt garantált eredményeket elérni a vendégeidnél?

A BShape HIEMT innovatív technológiával, melyet a mély izmok tonizálására és a lokalizált zsírosodás csökkentésére fejlesztettek.

BShape HIEMT kozmetikai gépünk bármikor lehetővé teszi, hogy nagymértékben testreszabható Total Body kezeléseket tudj végre hajtani, és olyan hatékonysági szintet tudj elérni, amelyre korábban még nem volt példa*.

*A BShape HIEMT alakformáló gép a legnagyobb forradalom a testátalakítás és a testkezelések piacán. Néhány alkalom alatt ügyfeleid egyértelműen új sziluettet fognak látni: nemcsak karcsúbb, hanem atletikusabb és tónusosabb alakot.

Kattints a képre a részletekért!

Alakformálás mesterfokon