A BShape HIEMT innovatív technológiát a mély izmok tonizálására és a lokalizált zsírosodás csökkentésére fejlesztették.

A BShape bármikor lehetővé teszi, hogy nagymértékben testreszabható Total Body kezeléseket tudj végre hajtani, és olyan hatékonysági szintet tudj elérni, amelyre korábban még nem volt példa*.

Az új BShape olyan, mintha egy egész Fitness Gym állna a rendelkezésedre a legjobb személyi edzővel, amely végtelen kezelési lehetőséget és a mindig a csúcson lévő eredmények biztosságát garantálja.

25000 izom-összehúzódás, hasprés vagy guggolás mindössze 30 perc alatt

100%-os szupramaximális izomösszehúzódások (edzőteremben végzett gyakorlatok csak 20-30%-ot érnek el)

*A BShape HIEMT a legnagyobb forradalom a testátalakítás és a testkezelések piacán. Néhány alkalom alatt ügyfeleid egyértelműen új sziluettet fognak látni: nemcsak karcsúbb, hanem atletikusabb és tónusosabb alakot.

Hogyan működik a BShape?

A BShape nagy intenzitású fókuszált elektromágneses mező technológiát használ.

A BShape technológia az elektromágneses indukció elvei szerint excito-motoros áramokat generál, depolarizálja a motoros neuronokat, amelyek ennek következtében beidegzik az izmokat, izom-összehúzódásokat indukálva.

Számos tanulmány kimutatta, hogy az emberek nem képesek teljesen önként aktiválni az izmokat, mivel az izomösszehúzódás erejét korlátozza a kisülés sebessége és az idegpályák vezetőképessége.

A BShape alkalmazása megkerüli a központi és perifériás idegrendszert, és közvetlenül stimulálja az izmot a motoros neuronok beidegzésével, lehetővé téve az izom teljes összehúzódását. A magas frekvenciájú impulzusok generálásának képessége nem teszi lehetővé az izom ellazulását az egyik inger és a másik között, ami szupramaximális izomösszehúzódást eredményez.

Ezenkívül az intenzív szupramaximális összehúzódások az adrenalin felszabadulásának fokozásával olyan kaszkádhatást váltanak ki, amely a zsírsejtekben lipolízishez vezet. A zsírsavak folyamatos felszabadulása jellemzően stressz által kiváltott apoptotikus választ okoz, ami a zsírréteg jelentős csökkenéséhez vezet.

Szeretnél több információt kapni?

Úgy lett optimalizálva, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa minden fronton.
A PIAC LEGJOBBÁT AJÁNLJUK A BIZTONSÁG ÉS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN.

Innovatív technológia és egyedi design.

Miért a BShape?
Növeld a vállalkozásodat biztonságos és hihetetlenül hatékony módon.

Kezelőfejeknek nevezni őket alábecsülés

A BShape hihetetlen ereje és rendkívüli hatékonysága lehetővé tette számunkra, hogy újra feltaláljuk az elektromágneses indukciót alkalmazó mélyizom tonizáló kezeléseket. Az új BShape kezelőfejek kialakítása mögött egy egyszerű ötlet húzódik meg: mégpedig, hogy felszabadítsa a maximális teljesítményt a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A legmagasabb szintű eredmények, melyek az idővel is kitartanak:

Feszes és újradefiniált fenék push-up hatással

Mindössze 2 hét alatt jól látható a hasizmok

Az alábbi képeken 1 kezelés utáni eredmények láthatóak!
A képek csak illusztrációs célt szolgálnak, kizárólag szakszemélyzet, a professzionális vagy esztétikai orvosi szektorban dolgozó szakemberek értelmezésére szolgálnak, és belső tesztek eredményei.
Nem szolgálnak mérési forrásnak, amely a kezelt alanytól függően változhat, és ezért nem nyújtanak semmiféle bizonyosságot.

 

Szeretnél több információt kapni?