Olaszország legkeresettebb endodermikus kozmetikai gépe a VShape Synergy NEXT egy többfunkciós technológia, amely képes kezelni az arc és a test fiziológiai elváltozásait, több funkció kombinálásával, amelyek egyszerre és egymással szinergiában működnek.

A holisztikus és szinergikus megközelítésre tervezett VShape Synergy NEXT lehetővé teszi az összes kötőszöveti elváltozás természetes kezelését.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A V-SHAPE 4 forrás szinergikus hatását használja ki az EMS technológiával ötvözve:

1. VÁKUUM: a MOTOROZOTT GÖRGŐK mechanikus összekapcsolásának köszönhetően lehetővé teszi a mély endodermális masszázs elvégzését. Elősegíti a mikrokeringés újbóli aktiválódását a toxinok következetes elvezetésével, felgyorsítja a sejtanyagcserét és elősegíti a sziluett átalakulását.

 

 

2. BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA: az endotermia elve miatt újra aktiválja a mikrokeringést, lokalizált hiperémiát hoz létre; az erős 'vérhívás' elősegíti a szövetek oxigénellátását, a sejtanyagcsere újraaktiválását és ennek következtében a tonizáló hatást.

Az egyedülálló bipoláris RF három különböző frekvenciával, amely három különböző behatással melegíti fel a bőr alatti szövetet.

3. INFRAVÖRÖS 850 nm-en: növeli a bőr rugalmasságát és serkenti az elasztin termelődését, elősegítve a bőrfiatalítást. Csökkenti a bőr impedanciáját is így lehetővé teszi a rádiófrekvencia mélyebbre hatolását és elősegíti a szövetek 'újraoxigénezését'.

 

4. KAVITÁCIÓ helyi hőmérséklet-emelkedést idéz elő, amely serkenti a zsírsejtek mikrokeringését és anyagcseréjét. Mechanikus hatást fejt ki a zsírsejtek membránjára, megváltoztatva azok permeabilitását, és így elősegíti a bennük lévő zsír felszabadulását a lipolitikus hatás érdekében. 

Automatikus tisztítórendszer

A vákuumrendszer általános blokkolási problémája teljesen megoldódik. A VShape Synergy csúcstechnológiájának köszönhetően az eltömődések elkerülhetőek.

A VShape Synergy NEXT testkezelő

Segíti a szövet tónusát, ennek következtében kifejezetten a következőkhöz lett kifejlesztve:

Az ödémás cellulit (első és második szakasz) átalakítása a helyi ödéma és a vízvisszatartás jelentős csökkentésével.
A rostos cellulit átalakítása (harmadik és negyedik szakasz) a szöveti tónus javításával és leszámolás a csúnya "narancsbőrrel".
Helyi súlycsökkenés jelentős centiméter vesztéssel és tonizáló hatással bír.

A VShape Synergy NEXT arckezelő lehetővé teszi a krono és a bőr fotoöregedéséből adódó foltok kezelését, mint az atónia, lazaság és ráncok.

Ami az ARC területét illeti, a VShape Synergy 4 forrás szinergikus hatását használja ki:

1. VÁKUUM

2. BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

3. INFRAVÖRÖS

4. EMS

A VShape endodermikus technológia már az első kezeléstől látható eredményeket garantál, és az idő előrehaladásával is stabil marad.

A technológia fő hatásai a következők:

A szövetek méregtelenítése
A szövetek oxigénellátása
Öregedésgátló hatás
Megnövelt bőrtónus ránctalanító és lifting hatás
Az ovális forma definíciója

Szeretnél több információt kapni?