Olaszország legkeresettebb endodermikus kozmetikai gépe a VShape Synergy egy többfunkciós technológia, amely képes kezelni az arc és a test fiziológiai elváltozásait, több funkció kombinálásával, amelyek egyszerre és egymással szinergiában működnek.

A holisztikus és szinergikus megközelítésre tervezett VShape Synergy lehetővé teszi az összes kötőszöveti elváltozás természetes kezelését.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A V-SHAPE 4 forrás szinergikus hatását használja ki:

1. VÁKUUM: a MOTOROZOTT GÖRGŐK mechanikus összekapcsolásának köszönhetően lehetővé teszi a mély endodermális masszázs elvégzését. Elősegíti a mikrokeringés újbóli aktiválódását a toxinok következetes elvezetésével, felgyorsítja a sejtanyagcserét és elősegíti a sziluett átalakulását.

2. BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA: az endotermia elve miatt újraaktiválja a mikrokeringést, lokalizált hiperémiát hoz létre; az erős 'vérhívás' elősegíti a szövetek oxigénellátását, a sejtanyagcsere újraaktiválását és ennek következtében a tonizáló hatást.

3. INFRAVÖRÖS 850 nm-en: növeli a bőr rugalmasságát és serkenti az elasztin termelődését, elősegítve a bőrfiatalítást. Csökkenti a bőr impedanciáját is, így lehetővé teszi a rádiófrekvencia mélyebbre hatolását és elősegíti a szövetek 'újraoxigénezését'.

4. KAVITÁCIÓ helyi hőmérséklet-emelkedést idéz elő, amely serkenti a zsírsejtek mikrokeringését és anyagcseréjét. Mechanikus hatást fejt ki a zsírsejtek membránjára, megváltoztatva azok permeabilitását, és így elősegíti a bennük lévő zsír felszabadulását a lipolitikus hatás érdekében.


A VShape Synergy testkezelő

Növeli a szövet tónusát, ennek következtében kifejezetten a következőkhöz lett kifejlesztve:

Az ödémás cellulit (első és második szakasz) átalakítása a helyi ödéma és a vízvisszatartás jelentős csökkentésével
A rostos cellulit átalakítása (harmadik és negyedik szakasz) a szöveti tónus javításával és leszámolás a csúnya "narancsbőrrel"
Helyi súlycsökkenés jelentős centiméter vesztéssel és tonizáló hatással bír

A VShape Synergy lehetővé teszi a krono és a bőr fotoöregedéséből adódó foltok kezelését, mint az atónia, lazaság és ráncok.

Ami az ARC területét illeti, a VShape Synergy 3 forrás szinergikus hatását használja ki:

1. VÁKUUM

2. BIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

3. INFRAVÖRÖS

A VShape endodermikus technológia már az első kezeléstől látható eredményeket garantál, és az idő előrehaladásával is stabil marad.

A technológia fő hatásai a következők:

A szövetek méregtelenítése
A szövetek oxigénellátása
Öregedésgátló hatás
Megnövelt bőrtónus ránctalanító és lifting hatás
Az ovális forma definíciója

Szeretnél több információt kapni?