Minőség, garancia, szervizháttér

Minőség, garancia, szervizháttér

A minőséget mindenki elismeri.

Büszkék vagyunk arra, hogy referenciapontként és megbízható partnerként szolgálhatunk számos, a szépségápolási és testápolási szektorban tevékenykedő Ügyfelünk számára: egyik fő erősségünk éppen az értékesítés utáni technikai segítségnyújtás, amelyet kozmetikusok, operátorok és szakemberek számára tartunk fenn.

Folyamatos támogatási szolgáltatással büszkélkedhetünk, amely a vásárlás után is garantálja a magas minőséget.

De a BeautyShape-nél ez nem elég, sokkal többet követelünk magunktól, hogy a minket választó szépségközpontok valóban a csúcsminőséget nyújthassák vendégeiknek.
Csak kétségtelenül minőségi, innovatív, a versenytársakhoz képest megkülönböztető projekttel kísért berendezéseket kínálunk.
Mit is jelent ez?
1) Nagyon szigorú belső eljárásokat alkalmazunk a felszerelés minőségi megválasztása tekintetében.
2) Nem vagyunk érdekeltek abban, hogy egy véletlenszerű gyártó által gyártott berendezést vagy kozmetikumot ráhelyezzük a márkánkra, vagy ami még rosszabb, hogy alacsony minőségű gépeket vásároljunk a lehető legalacsonyabb áron.

FIGYELEM! A komoly kínai, koreai technológiai cégek kétségtelenül minőségiek, magas szinvonalúak!

Kedves Kozmetikus Szakember a Tiéd a választás, hogy olyan forgalmazóban bízol, aki a gépei minőségét garantálja, megfelelő, azonnali szervizhátteret biztosít, fontos neki az ügyfélközpontúság a gép értékesítése után is, vagy azoknak a pletykájában, akiket csak a gépek eladása érdekli.

Minden önmagát tisztelő szépségközpontnak feltétlenül korszerű kozmetikai gépekkel kell felszerelnie magát, hogy olyan szolgáltatást tudjon nyújtani, amely nem csak teljes körű a vendégek számára, hanem megfelel a nemzeti és európai szintű szabványoknak, garantálva a megbízhatóságot és a biztonságot, valamint a kiváló eredményeket.

Minden önmagát tisztelő szépségközpontnak az a végső célja, hogy a vásárlók a lehető legelégedettebbek legyenek, és ebből következően szükségszerűen olyan technológiákat kell használnia, amely képes megfelelően és hatékonyan reagálni a különböző igényekre.

A technológia fejlődésével olyan kezeléseket biztosíthatunk a vendégeknek, amelyek egészen a közelmúltig elképzelhetetlenek voltak.

Ez megmagyarázza, hogy ezek a magas színvonalú, meglehetősen összetett gépek, nem csak folyamatos, de egyúttal magasan képzett személyzet által végzett időszakos beavatkozásokra, szervizre szorulnak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gépet és forgalmazót?

Amikor új gép vásárlása a cél egy vállalkozás számára, néhány fontos tényezőt figyelembe kell venni, például:

A gyártó hírneve: sok cég egyszerű viszonteladója a külföldről importált, alacsony minőségű gépeknek és berendezéseknek, nem fordítva különösebb figyelmet a szervizháttér fontosságára.
Az eszköz jellemzői: a gép működésének és a benne rejlő legjobb felhasználási módok ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy lépést tartsunk a piaci innovációkkal, és mindig kiváló minőségű szolgáltatásokat kínáljunk vendégeinknek.

Az időszakos ellenőrzés fontossága
Éppen abból adódóan, hogy egy szépségközpont a gépeit nagy gyakorisággal használja, elengedhetetlen, hogy mindig a lehető legjobban karbantartsák azokat.

Ezt az eredményt csak egy asszisztens szolgáltatás igénybevételével lehet elérni, amely időszakonként ellenőrzi a különböző gépek állapotát.

Emiatt mi a BeautyShape-nél meg vagyunk győződve arról, hogy ügyfeleink segítésének egyik legjobb módja a teljes körű segítségnyújtás, amely kiterjedhet az egyszerű alkatrészellátásra is.

Minőségi gépeinkre 2 év garanciát vállalunk, gyors, hatékony szervizhátteret nyújtunk, és a BeautyShapereink elégedettsége a legfontosabb.

Számunkra elengedhetetlen, hogy etikusan és korrekten dolgozzunk, kiemelt feladatunk, hogy szakmai együttműködésünk minden pillanatában támaszt teremtsünk és segítsünk abban, hogy sikeres legyél.