A BShape HIEMT innovatív technológiát a mély izmok tonizálására és a lokalizált zsírosodás csökkentésére fejlesztették.

A BShape HIEMT alakformáló bármikor lehetővé teszi, hogy nagymértékben testreszabható Total Body kezeléseket tudj végre hajtani, és olyan hatékonysági szintet tudj elérni, amelyre korábban még nem volt példa*.

Olyan, mintha egy egész Fitness Gym állna a rendelkezésedre a legjobb személyi edzővel, amely végtelen kezelési lehetőséget és a mindig a csúcson lévő eredmények biztosságát garantálja.

25000 izom-összehúzódás, hasprés vagy guggolás mindössze 30 perc alatt

100%-os szupramaximális izomösszehúzódások (edzőteremben végzett gyakorlatok csak 20-30%-ot érnek el)

 

Hogyan működik a BShape HIEMT alakformáló kozmetikai gép?

A BShape HIEMT nagy intenzitású fókuszált elektromágneses mező technológiát használ.

A BShape HIEMT technológia az elektromágneses indukció elvei szerint excito-motoros áramokat generál, depolarizálja a motoros neuronokat, amelyek ennek következtében beidegzik az izmokat, izom-összehúzódásokat indukálva.

Számos tanulmány kimutatta, hogy az emberek nem képesek teljesen önként aktiválni az izmokat, mivel az izomösszehúzódás erejét korlátozza a kisülés sebessége és az idegpályák vezetőképessége.

A BShape HIEMT alkalmazása megkerüli a központi és perifériás idegrendszert, és közvetlenül stimulálja az izmot a motoros neuronok beidegzésével, lehetővé téve az izom teljes összehúzódását. A magas frekvenciájú impulzusok generálásának képessége nem teszi lehetővé az izom ellazulását az egyik inger és a másik között, ami szupramaximális izomösszehúzódást eredményez.

Ezenkívül az intenzív szupramaximális összehúzódások az adrenalin felszabadulásának fokozásával olyan kaszkádhatást váltanak ki, amely a zsírsejtekben lipolízishez vezet. A zsírsavak folyamatos felszabadulása jellemzően stressz által kiváltott apoptotikus választ okoz, ami a zsírréteg jelentős csökkenéséhez vezet.

Szeretnél több információt kapni?

Úgy lett optimalizálva, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa minden fronton.
A PIAC LEGJOBBÁT AJÁNLJUK A BIZTONSÁG ÉS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN.

Innovatív technológia és egyedi design.

Miért a BeautyShape BShape HIEMT gép?
Növeld a vállalkozásodat biztonságos és hihetetlenül hatékony módon.

Kezelőfejeknek nevezni őket alábecsülés

A BShape HIEMT gépünk hihetetlen ereje és rendkívüli hatékonysága lehetővé tette számunkra, hogy újra feltaláljuk az elektromágneses indukciót alkalmazó mélyizom tonizáló kezeléseket. Az új BShape HIEMT kezelőfejek kialakítása mögött egy egyszerű ötlet húzódik meg: mégpedig, hogy felszabadítsa a maximális teljesítményt a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

A legmagasabb szintű eredmények, melyek az idővel is kitartanak:

Feszes és újradefiniált fenék push-up hatással!

Mindössze 2 hét alatt jól látható a hasizmok!

Az alábbi képeken 1 kezelés utáni eredmények láthatóak!
A képek csak illusztrációs célt szolgálnak, kizárólag szakszemélyzet, a professzionális vagy esztétikai orvosi szektorban dolgozó szakemberek értelmezésére szolgálnak, és belső tesztek eredményei.
Nem szolgálnak mérési forrásnak, amely a kezelt alanytól függően változhat, és ezért nem nyújtanak semmiféle bizonyosságot.

 

Szeretnél több információt kapni?

*A BShape HIEMT  alakformáló kozmetikai gép a legnagyobb forradalom a testátalakítás és a testkezelések piacán. Néhány alkalom alatt a vendégeid egyértelműen új sziluettet fognak látni a tükörben: nemcsak karcsúbb, hanem atletikusabb és tónusosabb alakot.