BeautyShape Synergy Lipolézer

BeautyShape-Synergy-Lipolezer

Az Olaszországban hódító 3in1 Lipolézer már Magyarországon is elérhető a The Beauty Shape Kft.-nél!

A Synergy Lipolézer különféle technológiák szinergiáját használja ki:

 • lipolézer;
 • rádiófrekvencia;
 • elektrostimuláció

Ezek együttesen sokkal jobban teljesítenek és jobb eredményt nyújtanak, mint az egyszerű lipolézer.

A BeautyShape Synergy Lipolézer 10 db eredeti Mitsubishi diódás, rádiófrekevnicás, elektrostimulációs kezelőlappal rendelkezik.

A lipolézer vagy lézeres lipolízis a sebészeti zsírleszívás érvényes alternatívája.
A kezelés az év bármely szakában elvégezhető, fájdalommentes, nem invazív és nincs felépülési ideje, közvetlenül a kezelés után
a vendég normálisan folytathatja az életét.

A kezelés minden testrészen végezhető, egyetlen ellenjavallat a terhesség, szoptatás és a pacemaker.

A lézer áthatol a bőrön, elérve a zsírsejteket. Az intersticiális térbe felszabaduló zsírt a nyirokrendszer elszállítja és teljesen természetes módon üríti ki.
Ezenkívül a lézer által kiváltott hő a rugalmas rostok és a kötőszövet neoproliferációját idézi elő, valódi bőrfeszülést eredményezve, amely azonnali hatást gyakorol a bőrre, amely simábbá és rugalmasabbá válik.
Rádiófrekvencia és az elektrostimuláció hozzáadásával a kezelés a dermisz mélyebb rétegeibe hatol, emiatt gyorsabban és hatékonyabban fejti ki a hatását.

 • Cellulitcsökkentés és karcsúsítás és alakformálás
 • Bőr lifting, bőrfeszesítés
 • Izomstimuláció
 • A tökéletlenségek, például striák, csomók és dudorok csökkentése

Leírás:

A lipolézer egy olyan technika, amely kiváló a lokalizált zsír csökkentésére. 
A lipolézer a mitokondriumokra és a sejtmembránra hat, javítja a sejten belüli kommunikációt, a zsírsejtekben lévő zsír cseréjét és felszabadulását, elvezeti azt, és aktiválja a trigliceridek és zsírok áthaladását a membrán átmeneti pórusain keresztül. minden cellában.
trigliceridek és zsírok az átmeneti membránpórusokon keresztül, amelyek minden sejtben jelen vannak.
Ezenkívül serkenti az anyagcserét a sejtmagban és különösen a mitokondriumokban.
A kezelés során több millió zsírsejteket stimulálnak, amelyek mérete jelentősen csökken.
A test minden olyan területén elvégezhető, ahol szubkután zsírlerakódás (hipodermisz) található: hasban, csípőben, háton, fenékben, belső térdben, vádliban, belső és külső karokon, belső és külső combokon, az áll alatti részen.

A lipolézer technológia egyedisége abban rejlik, hogy a test több területét képes lefedni,  más hasonló technológiákkal ellentétben, sőt, a hasi részt és a combot is képes kezelni egy munkamenet során. 
Különleges hullámhosszát úgy tervezték, hogy "megcélozza a zsírban gazdag zsírsejteket" (650 nm hullámhossz).
A lézerenergia biztonságosan eléri a bőr alatti zsírszövetet annak stimulálásával. Ezt követően a zsírsejtek (a zsírt tartalmazó sejt) sejtmembránjának falai porózussá válnak, és áthaladnak egy átmeneti permeabilitás állapotán, lehetővé téve a zsírsejt kiürülését.
A kezelés során a zsírsejt membrán pórusai akár 72 órán keresztül nyitva maradnak, így a zsír kijuthat a sejtekből.
Több mint 72 órával a kezelés után a sejtmembrán pórusai bezáródnak anélkül, hogy a sejteket károsítanák.
A zsírsejtek mérete és a narancsbőr jelentősen csökken minden egyes kezelés után.

beautyshape-synergy-lipolézer

Az innovatív BeautyShape Synergy Lipolézer, 10 kezelőlapból áll, és mindegyik lipolézerrel, rádiófrekvenciával és elektrostimulációval (EMS) van kombinálva.

 • A lipolézeres technika alacsony szintű lézerenergiát bocsát ki, amely kémiai jelet hoz létre a zsírsejtekben, a tárolt triglicerideket szabad zsírsavakra és glicerinre bontja, majd felszabadítja a sejtmembrán csatornáin keresztül. 
  A kezelés utáni testmozgás biztosítja a teljes anyagcserét és ezáltal a felszabaduló zsírsavak szervezetből történő kiürülését.
 • A rádiófrekvencia (RF) nagyon hatékony technológia az arc és a test fiatalítást igénylő területeinek kezelésére. Mélyfűtési technológiát alkalmaz, amely serkenti a kollagénképződést, és serkenti a fibroblasztok migrációját és az új kollagén lerakódását.
 • Az elektrostimuláció (EMS) hatékony módja a testalkat karcsúsításának. Elektromos impulzusokat generál, amelyek stimulálják a test pontjait. Ez a fajta kezelés hatékonyan tudja szabályozni a bioelektromos és endokrin rendszert, felgyorsítja az anyagcserét, így figyelemre méltó hatást ér el a fogyásban és a bőr feszesítésében.

A BeautyShape Synergy Lipolézer jellemzői:

 

BeautyShape-Synergy-Lipolezer-jellemzők

A BeautyShape Synergy Lipolézer olasz CE minősítéssel rendelkezik!

Gépünkre 2év garanciát vállalunk, szervízszolgáltatást és szakmai támogatást nyújtunk!