A BeautyShape Pynxeling új szintre emeli a rádiófrekvenciás mikrotűzést.

A rendszer által biztosított sokoldalúság lehetővé teszi a kezelések testreszabását a páciensek egyedi igényei szerint –minden bőrtípusnál, a test bármely részén, az év bármely szakában.

A kollagén indukciós terápia az egyik legbiztonságosabb bőrfelújító kezelés. Ez magában foglalja az egyszer használatos tű használatát, amely finoman behatol a bőrbe, és serkenti a növekedési faktorok felszabadulását, amelyek természetes kollagént és elasztint termelnek a kezelt területen.

Kiváló módszer a kollagén indukcióra, mivel a bőr mélyrétegében lévő epidermisz és melanociták nem
sérülnek, így nincs lehetőség gyulladásos hiperpigmentációra. A lézerekkel és a dermabrázióval ellentétben az RF- hajtású mikrotűzés a legtöbb bőrtípuson és bőrszínen használható, sőt, még a szemhez közeli érzékeny területeken is.

BeautyShape Pynxeling új szintre emeli a rádiófrekvenciás mikrotűzést. A rendszer által biztosított sokoldalúság lehetővé teszi a kezelések testreszabását a páciensek egyedi igényei szerint – minden bőrtípusnál, a test bármely részén, az év bármely szakában.


A rádiófrekvenciás mikrotűzés vákuummal: a vákuum tolja mélyebbre a fejet az egyfajta kettős légkamrás kialakítással, a levegőt a fokozott szöveti kapcsolat révén rögzíti, a mikrotűk csatornákat hoznak létre, és rádiófrekvenciás energiát szállítanak, amikor a tűk visszahúzódnak, levegő szabadul fel a bőr felé. A topikális szerek mélyebbre jutnak a dermiszbe, ami akár 67%-os fokozott helyi penetrációt eredményez az M és F típusú tűkkel.

  • A léptetőmotor típusú Pynxeling, eltérő a meglévő mágnesszelep típustól, a tű simán, ütés nélkül szúr a bőrbe, és nem okoz vérzést, illetve fájdalmat az eljárás után
  • A tű tartós és magas biokompatibilitású Glold bevonattal ellátott. Fémallergiás páciensek is használhatják kontakt dermatitisz esetén.
  • Sterilizált, eldobható tűhegy
  • A kezelő könnyen észreveszi a LED fény által kifejtett rádiófrekvenciás energiát.
  • A tűszerkezet minimális ellenállással könnyen áthatol a bőrön.

Izolált , Nem-izolált tippek, mi a különbség?

Izolált

Kevésbé fájdalmas, csak a dermist kezeli
Kevesebb bőrpír, könnyebb gyógyulás, kevesebb eredmény
Alkalmas azoknak, akiknek mindennap munkába kell menniük


Nem- izolált


Fájdalmasabb
Kezeli a dermist és az epidermis
Több felépülési idő, könnyebb varasodás, jobb eredmény
Alkalmas azoknak, akik gyorsabb és látványosabb eredményt szeretnének

PYNXELING-Fractional RF
-- A frakcionális rádiófrekvencia applikátor a nem invazív - ránctalanításhoz, alkalmas a tűtől félő betegeknek, gyors felépülési idő