A Te szépségszalonod miről híres?

Nyilvánvalóan mindannyian szeretnénk, ha emlékeznének ránk szolgáltatásaink kiválóságáért, a legjobb arc vagy testkezelésünkért 50 kilométeres körzetben, de néha a vendégek csak a bútorokról, a hangulatos világításról vagy ügyfélszolgálatról emlékeznek ránk. Amíg a szóbeszéd pozitív az csak a mi javunkat szolgálja, de alaposan meg kell választanunk, hogy milyen szempontot vagy szolgáltatást szeretnénk terjeszteni, hogy növelni tudjuk szépségközpontunk hírnevét.
Nézzük meg együtt, hogyan azonosíthatjuk azt az erősséget, a szépségszalonunk szakterületét, amely képes növelni hírnevünket.
Mi iránt vagy igazán szenvedéllyel?
Válaszd ki vállalkozásodnak azt az elemét, amelyen szeretnél dolgozni, próbáld meg javítani a szolgáltatást és a vendégek számára tett ajánlatokat. Az általunk szeretett és szenvedéllyel végzett kezelések és szolgáltatások javítása sokkal könnyebb, mint azok, amelyeket nem élvezettel végzünk. Ha nehézségeid vannak annak eldöntésében, hogy melyik szolgáltatást válaszd, készíts listát, és értékeled őket.
Hogyan lehetsz az egyik legjobb a környékeden?
A szolgáltatás kiválasztásakor vedd figyelembe a környékbeli versenytársak ajánlatait is, és gondold át, hogy mit csinálhatnál még náluk is jobban. Ebben az esetben is hasznos lehet egy listát készíteni a környéken kínált kiváló szolgáltatásokról és kezelésekről.
Mivel lehet a legtöbbet keresni?
Nincs értelme a legjobbnak lenni valamiben, ha az a szolgáltatás nem vonzza a vendégeket, vagy nem elég jövedelmező, ezért ügyelj arra, hogy az vendégcsalógató és gyümölcsöző legyen! (pl. tartós szőrtelenítés, test és arckezelések, melyek garantált eredményeket nyújtanak a vendégek számára)