A FILANTHOS testtekercsek 8 előnye (A SUGÁRZÓ ÉS TÓNUSOS BŐRÉRT!)

A FILANTHOS testtekercsek egyre népszerűbbek a szépségiparban, mivel javítják a bőr megjelenését és egészségét.
Ebben a cikkben az átitatott kozmetikai tekercsek előnyeiről fogunk beszélni, és arról, hogy miért érdemes megfontolni a használatát a testkezeléseknél.

Mik azok az átitatott esztétikai tekercsek?

Az esztétikus kötszerek egyre népszerűbb testkezelési technika, különösen a tónusosabb és karcsúbb megjelenésre vágyó nők körében.

Ez a fajta kezelés magában foglalja a hatóanyagokkal átitatott gézkötegek bőrre helyezését, amelyek a test köré tekercselve enyhe nyomást fejtenek ki.

Ily módon a különböző hatóanyagokkal átitatott tekercsek segítenek csökkenteni a vízvisszatartást, javítják a vér- és nyirokkeringést, serkentik a sejtanyagcserét, ezenkívül csökkentik a narancsbőrt, tonizálják a bőrt és javítják annak rugalmasságát.

Hatékonyságuknak és sokrétű előnyüknek köszönhetően a testtekercsek a világ szépségközpontjaiban kötelező darabokká váltak.

A FILANTHOS testtekercsek előnyei:

Cellulit csökkentése: A vízelvezető és tonizáló hatásuknak köszönhetően csökkenthetik a narancsbőr megjelenését.

Vérkeringés javítása: A kompressziós hatásuknak köszönhetően javíthatják a vérkeringést, elősegítve a vér és a tápanyagok áramlását a kezelt területre.

Méreganyagok eltávolítása: Az ürítő és méregtelenítő hatásuknak köszönhetően segítik a méreganyagok és a felesleges folyadékok eltávolítását a szervezetből.

Duzzanat csökkentése: Vízelvezető hatásuknak köszönhetően csökkentik a duzzanatot és javítják a bőr megjelenését.

Bőr tonizálása: A szövetekre gyakorolt ​​serkentő hatásuknak köszönhetően tonizálják és feszesítik a bőrt.

A bőr hidratálása: Hidratáló hatóanyagokkal átitatott összetételüknek köszönhetően  mélyen hidratálják és táplálják a bőrt.

A bőr rugalmasságának javítása:  Segítenek javítani a bőr rugalmasságát, köszönhetően a kollagén- és elasztintermelést serkentő hatásuknak.

A stírák csökkentése: A szövetekre gyakorolt ​​regeneráló hatásuknak köszönhetően csökkentik a hegek és striák megjelenését.

1. Cellulit csökkentése:

„A szépség több, mint pusztán a megjelenés kérdése”, és ez nem is lehetne igazabb, ha a FILANTHOS testtekercsek narancsbőr csökkentésére szolgáló előnyeiről van szó.

Céljuk, hogy elősegítsék a nyirokelvezetést és javítsák a keringést, csökkentve a cellulit felhalmozódását.

A test bármely részén használhatók, ahol narancsbőr alakult ki, beleértve a feneket, a csípőt, a combot, a hasat és a karokat. A FILANTHOS testtekercsek használata segít megelőzni a további zsírfelhalmozódást azáltal, hogy serkenti a kollagéntermelést a bőrsejtekben és tonizálja a mögöttes izmokat.

Ez simább, feszesebb bőrt eredményez, kevesebb látható zsírszövettel. Amellett, hogy csökkentik a meglévő narancsbőr felhalmozódását, segíthetnek megakadályozni az új lerakódások kialakulását azáltal, hogy javítják a keringést, ami elősegíti a fokozott oxigénellátást és tápanyagszállítást a kezelt területre.

Ez az eljárás nemcsak a cellulitisz megszabadulását segíti elő, hanem javítja az általános egészséget is!

2. Vérkeringés javítása:

A FILANTHOS testtekercsek másik előnye a vérkeringés javítása. A bőrszövet mechanikai ingerlése, amelyet a kötszer okoz, növeli a bőrre nehezedő nyomást.

Ez nagyobb véráramlást eredményez a kezelt területen, oxigénnel és energiával látja el a bőrsejteket, elősegíti a hidratációt és a felhalmozódott méreganyagok eltávolítását. A folyamat az izomlazuláshoz is hozzájárulhat, mivel elősegíti a tápanyagcserét az izomrostok és az erek között.

Ezenkívül nyugtató hatással lehetnek a helyi gyulladásos állapotokra, például allergiás bőrbetegségekre vagy ízületi rendellenességekre.

Ez a technika ezért hatékony módszer a helyi vérkeringés javítására és a bőr általános egészségének javítására. A dermiszben felhalmozódott méreganyagok eltávolításának köszönhetően jelentősen csökkenthetőek a zsíros vagy felületes narancsbőr felhalmozódásból adódó problémák.

3. Méreganyagok eltávolítása:

A méreganyagok eltávolítása a FILANTHOS testtekercsek egyik fő előnye. Amikor a szervezet méreganyagokat halmoz fel, számos kellemetlen tünetet tapasztalhat, mint például puffadás, fáradtság, energiavesztés és egyéb betegségek. A tekercsek segítenek eltávolítani ezeket a méreganyagokat a szervezetből, és javíthatják az általános közérzetet az alábbi összetevőkkel:

Agyag: Az agyag a kozmetikai kötszerek gyakori összetevője, mert méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Az agyag képes felszívni a méreganyagokat a szervezetből, és a bőrön keresztül eltávolítani azokat.
Hínár: A tengeri moszat természetes jódforrás, egy ásványi anyag, amely segít a szervezetnek szabályozni az anyagcserét és eltávolítani a méreganyagokat. A tengeri moszatot gyakran használják kozmetikai kötszerekben, mert méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet csökkenteni a narancsbőr megjelenését.
Illóolajok: Egyes illóolajok, például a citrom, a grapefruit és a narancs tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek, és segíthetnek eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből. Az illóolajokat gyakran használják kozmetikai kötszerekben, mert segíthetnek csökkenteni a narancsbőr megjelenését és javítani a bőr tónusát.
Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok behatoljanak a bőrbe, és elérjék a bőr alatti szövetet, ahol a méreganyagok eltávolítására hatnak.

4. Duzzanat csökkentése

A FILANTHOS testtekercsek kiváló megoldást jelentenek a duzzanat csökkentésére.

A duzzanat csökkentésével kapcsolatos előnyök a következők:

Fájdalomcsillapítás;
A kötőszövet erősítése;
Javított vérkeringés;
A nyirokáramlás stimulálása;
Fokozott anyagcsere.
Ez a kezelés olyan betegségek megelőzésére is hasznos, mint a cellulit, flebitis, poszttraumás ödéma és visszér. Ennek a technikának a rendszeres használatával egyértelmű eredményeket érhetünk el, amelyet a HOT testtekercs által az alkalmazás során termelt állandó hő garantál, ami a progresszív tonizálással nagyobb bőrrugalmasságot eredményez.

5. Bőr tonizálása

A bőr tonizálása a bőr megerősítéséből, rugalmasságának növeléséből és tónusosabbá tételéből áll.

A FILANTHOS testtekercsek rendkívűl hatékony kezelés a bőr tonizálására. Ezt a technikát évszázadok óta használják bőrfiatalító módszerként, és pozitív eredményeket mutatott a bőr tonizálásában. Amikor az izomszövetek gyengülnek, a testtekercsek regenerálhatják azokat, és feszesítő hatást fejthetnek ki az érintett területen.

Számos előnnyel járnak, beleértve a jobb tónust, a bőrfiatalítást és az intenzív hidratálást. Növelik a sejtsűrűséget, lifting hatást fejtenek ki és mély hidratálást biztosítanak, enyhítve a kiszáradást.

Ezen túlmenően védelmet nyújtanak a káros napsugárzás ellen is, így segítenek megelőzni a bőr idő előtti öregedését a napsugárzás miatt.

Ennek a technikának a rendszeres használatával látható javulást érhet el a bőr tónusát és rugalmasságát illetően.

6. A bőr hidratálása

A bőr hidratáltsága a bőr egészségének egyik fő tényezője. A hidratálás puhává, rugalmassá és széppé teszi a bőrt.

A FILANTHOS testtekercsek számos előnnyel járnak a bőr számára, például mélyen hidratálják. Hidratálják a hámréteget, és egészségesebb és rugalmasabb megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

Alkalmazásuk után lassan felszabadulnak az aktív összetevők, amelyek táplálják és hidratálják a dermisz sejtjeit, amíg el nem távolítják őket.

Rendszeres használatával jelentősen javítható a bőr megjelenése a hosszan tartó hidratálásnak köszönhetően. Ez a bőr rugalmasságának növekedéséhez is vezet, és elképesztő eredményekkel jár túlzott erőfeszítés nélkül.

7. A bőr rugalmasságának javítása

A FILANTHOS testtekercsek számos előnnyel járnak a bőr egészsége szempontjából. Tápláló összetevőket tartalmaznak, amelyek javítják a bőr rugalmasságát és tónusát, elősegítve a bőr általános jó közérzetét.

A géz lágy textúrája gyengéden masszírozza a bőrt, stimulálja az alatta lévő kötőszöveteket és elősegíti az optimális véráramlást. Ez a folyamat mechanoterápia néven ismert, és növelheti a bőr rugalmasságát, és csökkentheti a bőr mélyebb rétegeinek stresszét.

Rendszeres alkalmazásával folyamatosan magasan tartható a bőr hidratáltsága, megelőzve a korai ráncokat. Ezek a tulajdonságok segíthetnek javítani a bőr megjelenését, különösen a bőr textúrájának erősítésével és tonizálásával.

8. Hegcsökkentés

Az átitatott esztétikus kötszer olyan technika, amellyel csökkenthető a hegek. A hegcsökkentés hátterében álló mechanizmus a szövetek öngyógyításának módjához kapcsolódik.

A FILANTHOS testtekercsek növelik a bőr hőmérsékletét, ezáltal serkentik a gyógyulási folyamat felerősödését, kollagént termelnek, vékonyabbá és rugalmasabbá téve a hegeket.

A FILANTHOS testtekercsek használata számos előnnyel jár. Haeredményes módszert keresel, amellyel bővítheted a testkezelési szolgáltatásaidat, akkor a FILANTHOS testtekercsek kiváló szövetségeseid lehetnek a szalonodban!

A BeautyShape-nél a kiváló minőségű FILANTHOS testtekercsek választékát kínáljuk!

FILANTHOS olasz termékek