Üzlet

Golden Age

9 300 Ft

Több pozíciós, átlátszó barnító spray, hidratáló és feszesítő hatással. Természetes módja annak, hogy az arc aranyszínű legyen, amely a termék rendszeres használatával (napi használat) fokozódik. Fokozatos természetes barnítóhatás, amely az alkalmazás után 2-3 órán belül alakul ki (amelynek során nem szabad vízzel érintkeznie) és 2 napig fennáll. Sima és egyenletes felhordás, dörzsölést nem igényel. Kutatóink által testreszabott összetétel, amely egészséges és természetes barna hatást ad a bőrnek UV-sugarak nélkül. Nem hagy foltokat vagy rossz szagot a bőrön, könnyen lemosható a szövetekből és a hajból.

Kategória:
Leírás

DHA (dihidroxi-aceton):  cukornád kivonat, amely garantálja a fokozatos és hosszú távú barnulást anélkül, hogy a bőrt károsítaná. A krém a hám felszíni rétegére hat, élénk és intenzív színű, amely fokozatosan csökken a bőr természetes hámlásával, foltok nélkül. A termék eritrózistól mentes.

MATRIXYLTM: erőteljes öregedésgátló, segít kiegyenlíteni a ráncokat, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. KOMBUCHKATM: „lipofilling” hatással, természetes, nem invazív módot kínál a sima, fiatalabb és világosabb bőrt; megvédi a kollagén és az elasztin integritását, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr számára az ifjúság fenntartásához.

PANTENOL (B5-vitamin): A növényi eredetű pantenol lágyító és erősen hidratáló tulajdonságainak köszönhetően intenzív és tartós hidratációt biztosít. Simaságot ad és regenerálja a bőrt, rugalmasságot és szilárdságot adva.

Hialuronsav: a testünkben természetesen jelen lévő hialuronsav mélyen hatol be a bőrbe, intenzíven hidratálja azt, kompaktságot, fényességet és rugalmasságot adva, és láthatóan csökkenti a ráncokat és az öregedés jeleit.