Üzlet

All-In-One SPF 50

6 600 Ft

Napfényvédő spray SPF 50 érzékeny bőrre

A száraz olajos napvédelem, amely a bőrt hidratáltá, simává és ragyogóvá teszi. Védi a túlérzékeny bőrt és a gyerekek finom bőrét a napfénytől. Avokádó és jojoba olajat tartalmaz, amely fenntartja a bőr hidratálását, védve a kiszáradástól. Az E-vitaminnak köszönhetően segít csökkenteni a szabad gyököket, megakadályozva ezzel a bőr öregedését.

* SPF: a klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a termék első felhordása után a napvédelem SPF 50. A második alkalmazás után – 10 perc elteltével- ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett az SPF 50% -kal növekszik. A harmadik alkalmazás után – 10 perc elteltével- ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett az SPF 90% -kal növekszik az első alkalmazáshoz képest. IT0001429774 olasz szabadalom.

 

Kategória:
Leírás

UVA / UVB napszűrők: Gyorsan felszívódó fényképes kémiai folyadék szűrők, amelyek lehetővé teszik a többrétegű permetezést (a legújabb generációs védő széles spektrumú szűrők), és védelmet nyújtanak az UVA / UVB sugarak ellen, például titán-dioxid vagy cink-oxid nélkül, amelyek korallfehérítést idézhetnek elő vagy károsíthatják a korallzátonyokat.

BABY FORMULA: Nagyon magas napvédő szűrőjével és allergénmentes formulájával a túlérzékeny bőr teljesen biztonságos, hatékony és tartós védelmet élvezve a nap sugaraival szemben.

AVOCADO Olaj: Bőrpuhító és hidratáló tulajdonságai, tökéletes száraz, dehidratált vagy érett bőrre.

JOJOBA Olaj: Elősegíti a bőr nedvességtartalmának, tónusának és rugalmasságának javítását.

E VITAMIN: Antioxidáns, amely megakadályozza a bőr szabad gyökeinek károsodását.

Parfüm: Púder