Üzlet

All-In-One SPF 20

8 000 Ft

Napfényvédő spray SPF 20

A fényvédőt permetező olivaolajjal, így a bőr hidratált, sima és ragyogó lesz. Avokádót és jojobaolajat tartalmaz, amelyek fenntartják a bőr hidratálódását és megvédik a kiszáradástól. Az E-vitamin hozzáadása hozzájárul a szabad gyökök csökkentéséhez azáltal, hogy megakadályozza a bőr öregedését.

SPF: a klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a termék első felvitelével SPF 20-at védettséget nyújt a bőrnek. A második alkalommal, 10 perc után ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett, a védelem SPF 30-ra növekszik. A harmadik alkalmazás után 10 perc alatt ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett garantálja az SPF 50+ értéket. IT0001429774 olasz szabadalom.

Kategória:
Leírás

UVA / UVB fényvédők: gyorsan felszívódó fényképes kémiai szűrők, amelyek lehetővé teszik a többszintű permetezést (a legújabb generációs széles spektrumú fényvédőkrémek), fizikai szűrők, például titán-dioxid vagy oxid használata nélkül védik az UVA / UVB sugarak ellen. cink vagy más szűrők, amelyek korallfehérítést okozhatnak vagy károsíthatják a korallzátonyokat.

AVOCADO OIL: lágyító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletes a száraz, kiszáradt és érett bőrre.

JOJOBA Olaj: javítja a bőr hidratációját, tónusát és rugalmasságát.

VITAMIN E: antioxidáns, amely segít megelőzni a bőr szabad gyököinek károsodását.

Parfüm: vanília és kókuszdió