Üzlet

All-In-One SPF 20 VeganOk

8 600 Ft

Napfényvédő spray SPF 20 VeganOk

A száraz olajos napvédelem hidratálja, simává és ragyogóvá teszi a bőrt. Természetbarát és VeganOk tanúsítással rendelkező termék. Avokádó és jojoba olajat tartalmaz, amely fenntartja a bőr hidratálását, védve a kiszáradástól. Az E-vitaminnak köszönhetően segít csökkenteni a szabad gyököket, megakadályozva ezzel a bőr öregedését.

* SPF: a klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy az első termék felhordása után a napvédelem SPF 20. A második alkalmazás után -10 perc elteltével- ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett a napvédelem SPF 30. A harmadik alkalmazás után -10 perc elteltével- ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett a napvédelem SPF 50+. IT0001429774 olasz szabadalom.

Kategória:
Leírás

UVA / UVB napszűrők: Gyorsan felszívódó fényképes kémiai folyadék szűrők, amelyek lehetővé teszik a többrétegű permetezést (a legújabb generációs védő széles spektrumú szűrők), és védelmet nyújtanak az UVA / UVB sugarak ellen, például titán-dioxid vagy cink-oxid nélkül, amelyek korallfehérítést idézhetnek elő vagy károsíthatják a korallzátonyokat.

AVOCADO Olaj: Bőrpuhító és hidratáló tulajdonságai, tökéletes száraz, dehidratált vagy érett bőrre.

JOJOBA Olaj: Elősegíti a bőr nedvességtartalmának, tónusának és rugalmasságának javítását.

E VITAMIN: Antioxidáns, amely megakadályozza a bőr szabad gyökeinek károsodását.

Parfüm: Ginger & Lemon