Üzlet

All-In-One SPF 20 Tattoo

8 600 Ft

Napfényvédő spray SPF 20 tetovált bőrre

A száraz olajos napvédelem, amely a bőrt hidratáltá, simává és ragyogóvá teszi. A Physavie® összetevő segít megakadályozni, hogy a tetoválás tompa legyen, rosszul definiálódjon vagy elhalványuljon a napfény hatása miatt. Avokádót és jojobaolajat tartalmaz, amelyek fenntartják a bőr hidratálódását és megvédik a kiszáradástól. Az E-vitaminnak köszönhetően segít csökkenteni a szabad gyököket, megakadályozva ezzel a bőr öregedését.

*SPF: a klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a termék első felvitelével SPF 20-at védettséget nyújt a bőrnek. A második alkalommal, 10 perc után ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett, a védelem SPF 30-ra növekszik. A harmadik alkalmazás után 10 perc alatt ugyanazon a területen és azonos feltételek mellett garantálja az SPF 50+ értéket. IT0001429774 olasz szabadalom.

Kategória:
Leírás

UVA / UVB napszűrők: Gyorsan felszívódó fényképes kémiai folyadék szűrők, amelyek lehetővé teszik a többrétegű permetezést (a legújabb generációs védő széles spektrumú szűrők), és védelmet nyújtanak az UVA / UVB sugarak ellen, például titán-dioxid vagy cink-oxid nélkül, amelyek korallfehérítést idézhetnek elő vagy károsíthatják a korallzátonyokat.

TATTOO GUARDIAN: az UVA / UVB, IR és természetes olajok kombinációja, pontos mennyiségben és célja, hogy megakadályozza a tetoválás tompítását, rossz meghatározását és elhalványulását a napfény miatt.

AVOCADO Olaj: Bőrpuhító és hidratáló tulajdonságai, tökéletes száraz, dehidratált vagy érett bőrre.

JOJOBA Olaj: Elősegíti a bőr nedvességtartalmának, tónusának és rugalmasságának javítását.

E VITAMIN: Antioxidáns, amely megakadályozza a bőr szabad gyökeinek károsodását.

Parfüm: Ginger & Lemon