Kriolipolízis, hogyan lehet gyorsan eltávolítani a lokalizált zsírt?

BeautyShape Cryo 360°

Fedezd fel a cryo kezelés előnyeit

IMG_8120

Előnyei:

5 különböző méretű applikátor

A BeautyShape 360°Cryo Kriolipolízis 5 különböző méretű applikátor segítségével veszi fel a harcot a makacs zsír ellen a test minden területén, a leghatékonyabb alakformálás érdekében!

Gyakori kérdések

IMG_8767

Mi a kriolipolízis?

A kriolipolízis egy olyan módszer, amelyet a lokalizált zsírlerakódások kezelésére hoztak létre a kezelendő területek intenzív és szelektív hűtésével. A zsírt körülbelül -11° (fok) állandó hőmérsékletre hozzuk 30-60 percre; ezek az állapotok apoptózisnak vagy programozott sejthalálnak nevezett folyamathoz vezetnek. Valójában a zsír az első olyan szerkezet, amelyet ezek az extrém hőmérsékletek károsítanak, mivel nem nagyon vaszkularizált, míg az összes szomszédos struktúrát nem érinti ez a hőmérsékletváltozás, ezért épek és sértetlenek a kezelés során. A kriolipolízis kezelés tehát lehetővé teszi, hogy mindenféle műtét nélkül eltávolítsa a lokalizált zsírt. Ennek az az előnye, hogy a mini zsírleszívás eredményét elérhetjük anélkül, hogy érzéstelenítést kellene végezni, vagy fájdalom, vérzés, védőöv használata stb. kellene elviselni az apoptózis folyamataként, ezért a sejthalál programozott, pontos időkeret szerint fejlődik. Az eredmények az első 6-8 hétben nyilvánvalóvá válnak anélkül, hogy kellemetlenséget okoznának a vendégnek. A kriolipolízis kezelés kényelmes, körülbelül egy órán át tart, ami alatt a vendég könnyedén azt csinálhatja, amit szeretne: van, aki alszik, van, aki könyvet olvas, van, aki dolgozik…

IMG_8767

Fáj a kriolipolízis?

A kriolipolízis teljesen fájdalommentes, csak az elején érezhető, amikor a gép "szívja" azt a területet, amelyet le kell fagyasztani, majd - túl az enyhe bizsergésen, vagy egy olyan kezdeti fázison, amikor a vendég egy kis meleget érez - nem fog semmilyen érzést érezni a kezelés teljes időtartama alatt.

IMG_8767

Mennyi ideig tart a kriolipolízis eredménye?

A kriolipolízis eredménye tartós, mivel a zsírsejtek nem képesek szaporodni. Zsírsejtjeink száma és mennyisége valójában csak 16 éves korig nő; Emiatt, ha a kezelést felnőttkorban végzik, a zsírsejt érintettsége és elpusztulása után nem képes replikálódni. Ez az oka annak, hogy a kriolipolízis lehetővé teszi, hogy tartós eredményt érjen el.

IMG_8767

Hogyan zajlik a kriolipolízis kezelés?

A gép kézidarabjának felhelyezése előtt a kezelendő területen fagyállóba mártott kötszert kell felhelyezni a bőrre, hogy a kezelés biztonságos legyen, és így elkerülhető a hideg égési sérülés.

Professzionális, erős, intelligens.

© Copyright All About The Beauty Shape Kft. 2023.